Ţinta PPDD în Cluj: fotoliul de primar, fără un candidat desemnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Antal, preşedinte PP DD Cluj
Calin Antal, preşedinte PP DD Cluj

Preşedintele Partidului Poporului - Dan Diaconescu, filiala Cluj, Călin Antal, a declarat sâmbătă că ţinta partidului pentru alegerile din iunie este obţinerea fotoliului de primar şi a cel puţin cinci mandate de consilieri locali şi judeţeni la Cluj. Întrebat despre numele candidaţilor, Antal a declarat că partidul nu se grăbeşte să desemneze vreunul.

Peste 200 de delegaţi au participat sâmbătă la conferinţa judeţeană de alegeri la organizaţia PP-DD a judeţului Cluj. Cu această ocazie au fost aleşi membrii Biroului Permanent Judeţean Cluj. Preşedintele PP - DD Cluj, Călin Antal, a precizat că partidul va avea candidaţi proprii atât la Primăria Cluj-Napoca, cât şi la Consiliul Judeţean Cluj.

„Vom avea candidaţi proprii şi liste complete. În ceea ce priveşte candidaţii pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, nu ne prea grăbim. Acum suntem în discuții pentru listele de candidaţi. Am dori să câştigăm chiar şi Primăria Cluj-Napoca, dar să vedem candidatul, şi patru - cinci mandate de consilieri locali şi judeţeni", a precizat Antal.

Acesta recunoaşte că au fost purtate negocieri cu omul de televiziune Ion Novăcescu pentru ca acesta să candideze pentru fotoliul de primar din partea PP - DD, dar a precizat că Novăcescu nu e membru de partid.

Nu ştie câţi consilieri judeţeni are Clujul

Călin Antal a declarat că la alegerile din iunie între cei 41 de consilieri judeţeni vor fi şi din partidul pe care îl conduce, în condiţiile în care la nivelul judeţului Cluj există doar 36 de consilieri judeţeni.

„Eu ştiu că sunt 41 de membri, eu aşa ştiu", a precizat Antal. Cu toate că a fost corectat de presă, Antal a insistat că în Consiliul Judeţean Cluj sunt 41 de membri.

Călin Antal a fost timp de şapte luni înscris în PNL, dar a plecat pentru că „membrii PNL nu au vrut să lupte şi au refuzat lupta împotriva lui Sorin Apostu". De asemenea, a fost director Napoget SA timp de 12 ani.

PPDD are sediul în Piaţa Mărăşti. "E un spaţiu modest, dar asta ne permitem. Căutăm şi alte spaţii, dar în zona centrală nu vreau să ne mutăm, să ne alăturăm celorlalte partide", explică Antal.

El a fost ales preşedinte PP- DD Cluj cu 196 de voturi pentru şi cinci împotrivă. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite