Cluj: Tinerii care escaladează Clujul pe o roată (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Tinerii care escaladează Clujul pe o roată (VIDEO)
Cluj: Tinerii care escaladează Clujul pe o roată (VIDEO)

Mai mulţi tineri din Cluj-Napoca, pasionaţi de sportul extrem pe monociclu, au format prima echipă de rideri ce se caţără pe elementele urbane doar cu ajutorul a două pedale, un scaun şi o roată.

Bicicleta cu o singură roată, cum mulţi cunosc monociclul, era folosită până nu demult în spectacolele de circ. De câţiva ani, iubitorii sporturilor extreme din oraşele europene ţin pasul pe monocicluri alături de bikeri, skateri şi roleri în parcurile special amenajate pentru acrobaţii.

Existând astfel de tineri şi în România, ba chiar în Cluj-Napoca, a luat fiinţă prima echipă a pasionaţilor ai distracţiei pe o roată din oraşul de pe Someş. Îşi spun Redlight Unicycle, iar astăzi au postat pe internet primul lor filmuleţ înregistrat în timpul unor exerciţii şi acrobaţii la care au luat parte în oraş.

„Acesta este primul video realizat de trupa Redlight Unicycle din Cluj-Napoca, ce a fost realizat nu numai pentru promovarea sportului pe monociclu ci şi a stilului de viaţă urban”, au scris aceştia în descrierea filmuleţului.

O astfel de distracţie nu este ieftină, doar un monociclu nemodificat ajungând la un preţ de 500 de lei, la care se mai adaugă şi echipamentul de protecţie.

Mai jos puteţi urmări înregistrarea postată de clujeni pe internet, filmată în zone precum Bulevardul Eroilor, Piaţa Cipariu, la Filarmonică sau pe Cetăţuie şi în Skate Park.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite