Timizii se pot trata gratuit în varianta clujeană a Matrix-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departamentul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie şi Institutul Internațional de Coaching din cadrul UBB caută 60 de persoane timide pe care să le includă într-un proiect de cercetare şi să le trateze gratuit de timiditate folosint tehnologii de ultimă oră de pe platforma Matrix din Cluj.

Studiul se adresează persoanelor care sunt copleşite de emoţii atunci când au de ţinut un discurs în public şi care îşi pierd şirul ideilor când care se află în centrul atenţiei altora, lucru care le poate afecta reuşita la locul de muncă. Anxietatea socială (timiditatea) se traduce prin simptome precum înroşire, tremur, transpiraţie, mâini umede, voce tremurândă, bătăi alerte ale inimii, ameţeală, scurtarea respiraţiei, disconfort digestiv, uitarea a ceea ce trebuie spus.

Clădirea SF a Clujului cu platforma virtuală MATRIX şi roboţi terapeutici

În cadrul studiului vor fi folosite intervenții psihologice de ultimă oră, cum sunt terapiile cu ajutorul echipamentelor de realitate virtuală de pe Platforma Matrix a Complexului Avalon din Cluj-Napoca (strada Republicii, nr. 37), unde se vor și desfășura, de altfel, ședințele de terapie.

Mai multe informații despre acest studiu, puteți afla și la adresa http://www.international-coaching.org/ secţiunea News de pe prima pagină sau Research) sau printr-un email la coaching.emotion.regulation.ubb@gmail.com.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite