Teribiliştii din Cluj, filmaţi când sar într-un lac de acumulare de la zece metri înălţime (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri s-au filmat în timp ce săreau din vârful barajului de pe lacul Tarniţa, de lângă Cluj-Napoca. Teribiliştii s-au aruncat în apă de la peste zece metri înălţime. Din fericire, niciunul nu a fost rănit.

Ştrandurile şi bazinele din oraş nu-i mai încap pe tinerii mai pretenţioşi, dornici de senzaţii tari. Un grup de clujeni a urcat către Apuseni, la lacul de acumulare Tarniţa, unde au început să se arunce în apă de pe cel mai înalt baraj. Săreau de pe pod, în partea în care se acumulează apa, deşi acolo scăldatul este intezis. Deşi în zonă există mereu un paznic, se pare că de această dată persoana responsabilă nu era de găsit.

Reprezentanţii Companiei de Apă Someş susţin că pot apărea pericole, dacă la suprafaţa apei sau chiar la o adâncime destul de mică poate apărea o buturugă sau un alt obiect în care tinerii să se rănească. „E posibil ca tinerii să fi sărit în momentul în care paznicul nu era acolo. Au fost cazuri când şi alţii au mai vrut să sară, dar s-a intervenit”, au spus reprezentanţii companiei.

Se pare că tinerii teribilişti nu erau deranjaţi nici de maşinile care traversau prin zonă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite