Teodora Enache şi Darius Brubeck, dublu concert la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Enache
Teodora Enache

Cunoscuta cântăreţă de muzică jazz, Teodora Enache, va susţine în oraşul de pe Someş două concerte, alături de cvartetul condus de muzicianul american Darius Brubeck, alcătuit din membrii ai familiei.

Prima reprezentaţia a valoroşilor muzicieni va avea loc în această seară, de la ora 20.00, în sala mare a a Teatrului Maghiar de Stat. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Două ore mai târziu, artiştii vor urca pe scena clubului Diesel, pentru o nouă reprezentaţie 100% live. Clujenii care vor alege să-i asculte în localul din centrul oraşului vor scoate din buzunare 40 de lei.

Muzicieni de cinci stele


Teodora Enache este recunoscută ca una din cele mai bune voci ale jazzului românesc şi are în repertoriu concerte susţinute alături de nume celebre ale genului, precum Les Paul, Stanley Jordan, Curtis Fuller, Al Copley. Darius Brubeck conduce un cvartet alcătuit din membri ai familiei, în frunte cu legendarul Dave Brubeck, tatăl său.

Darius Brubeck a înfiinţat şi a făcut parte din mai multe grupuri de jazz, iar cu cvartetul care va concerta la Cluj a susţinut reprezentaţii la festivaluri din Marea Britanie şi în cele mai apreciate cluburi din Regatul Unit.

Darius Brubeck Quartet este alcătuit din Mike Rossi, din Africa de Sud, - saxofon, clarinet şi flaut, Matt Ridley, la contrabas, respectiv Wesley Gibbens - baterie, ambii din Anglia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite