Teodora Enache cântă pentru şase mame fără casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Enache
Teodora Enache

Teodora Enache va susţine, în 13 martie, un concert caritabil, pentru a ajuta şase mame care îşi cresc copiii singure să aibă un acoperiş deasupra capului.

Concertul de jazz susţinut de cunoscuta artistă Teodora Enache se va desfăşura în Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, începând cu ora 19.00. 

Artista Teodora Enache va fi acompaniată de două nume mari ale muzicii, profesorul Liviu Butoi de la Facultatea de Muzică din Timişoara şi pianistul american Burton Greene, recunoscut pe marile scene internaţionale.
  Preţul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală Cluj, restaurantul Baracca, Club Diesel şi Cafeneaua Crazy Café.

 De banii strânşi vor beneficia şase mame, care se chinuie singure să-şi crească copiii, şi care în momentul de faţă trăiesc în condiţii greu de imaginat pentru Clujul secolului 21. “Casa în care să-mi cresc copilul!” este un proiect prin care Fundatia de Caritate Herald, iar locuinţele urmează a fi construite în localitatea Apahida, judeţul Cluj, pe un teren donat de către o familie generoasă, care ţine să-şi păstreze anonimatul. 
 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite