UPDATE Tentativă de jaf la ING: Spărgătorii ar fi stat o vreme ascunşi în bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucursala este închisă clienţilor, iar poliţia face cercetări / Foto: Adrian M. Popa
Sucursala este închisă clienţilor, iar poliţia face cercetări / Foto: Adrian M. Popa

Spărgătorii au răscolit, azi-noapte, birourile reprezentanţei ING de pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, nu s-au furat bani. Se pare că hoţii ar fi intrat pe geamul de la baie.

Sucursala ING de pe Calea Floreşti nr. 75, vis-a-vis de magazinul Billa, a fost spartă azi-noapte. Deşi zona este intens circulată, se pare că nimeni nu a văzut nimic.

UPDATE 1: „În jurul orei 9.20, dispeceratul IPJ Cluj a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în cursul nopţii de 6/7.10.2010, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei unităţi financiar bancare din municipiul Cluj-Napoca. Echipa de cercetare s-a deplasat la locului, constatând că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit s-a pătruns în incintă printr-un geam lăsat deschis, din interior nefiind sustrase bunuri sau alte valori. În prezent poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor suspecte de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal“, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

UPDATE 2: Spărgătorii ar fi stat o vreme ascunşi în bancă

Spărgătorii ar fi intrat printr-un geam lăsat deschis. "În cursul nopţii de 6 spre 7 octombrie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei unităţi financiar-bancare din municipiul Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit s-a pătruns în incintă printr-un geam lăsat deschis, din interior nefiind sustrase bunuri sau alte valori", se arată într-un comunicat al poliţiei.
 
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, autorii spargerii au declanşat senzorii de mişcare în momentul în care au pătruns în bancă şi s-a declanşat alarma, dar agenţii de la firma de pază care s-au deplasat până acolo, în jurul orei 3.30, au plecat pentru că nu au văzut nimic suspect. Potrivit surselor citate, în acel moment, spărgătorii erau ascunşi în bancă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite