VIDEO Tenorul Ştefan Pop, de la Scala din Milano la Opera Naţională din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Pop (foto: facebook)
Ştefan Pop (foto: facebook)

Ştefan Pop, tânărul tenor câştigător al concursului de operă de la Scala din Milano, şi soprana Tatiana Lisnic concertează mâine seară, de la ora 18.30, la Opera Naţională din Cluj-Napoca.

„Traviata" se joacă duminică, de la ora 18.30, pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca. Eroii spectacolului vor fi interpretaţi de tenorul Ştefan Pop, care a colaborat cu artişti de renume precum Placido Domingo şi Angela Gheorghiu, şi artista Tatiana Lisnic, care a cântat la Opera de Stat din Viena, Berlin, Frankfurt etc. Dirijorul va fi italianul David Crescenzi, iar regia aparţine lui Emil Strugaru.

Tenorul Ştefan Pop, pe scenele de operă ale lumii (foto: facebook)

Imagini de la spectacolele în care a jucat tenorul Ştefan Pop

Ştefan Pop, în vârstă de 25 de ani, a cucerit, în 2010, Marele premiu al concursului internaţional de interpretare de la Seul (Coreea de Sud) , premiul I şi premiul de popularitate al concursului "Operalia" de la Scala din Milano. E unul dintre tinerii tenori apreciaţi la nivel mondial. Are în palmaresul său colaborări cu nume deja sonore în domeniu precum Placido Domingo, Angela Gheorghiu. A cântat la Operele din Atena, Hamburg, Geneva, Tel Aviv, Toulon, Roma, Viena. Ştefan Pop şi Angela Gheorghiu

Tatiana Lisnic, debutantă la Opera Naţională din Cluj, a urcat pe scene importante precum Scala din Milano, Royal Opera House din Londra, Opera Bastille din Paris, Opera de Stat din Viena, Berlin, Frankfurt.

Ştefan Pop: „Premiul de la Scala din Milano îmi confirmă că sunt bun“

Un bilet costă de la 17 la 30 de lei.

Tenorul bistriţean ce a cunoscut succesul de tânăr

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite