Tempestini a început bine raliul Monte Carlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul Napoca Rally Academy, compus din Marco Tempestini şi Dorin Pulpea, a încheiat prima zi a Raliului Monte Carlo  pe  locul 25, o poziţie excelentă, având în vedere compania selectă în care concurează

Tempesta a început bine, nu a forţat şi a stabilit al 27-lea timp în prima specială, Le Moulinon - Antraigues . Apoi a terminat al 34-lea în cea de-a doua probă, Burzet- Saint Martial, dar a crescut din nou ritmul pe prima trecere pe St. Bonnet Le Froid pe care a terminat-o pe locul 23, în vreme ce timpul cumulat îl situa la final pe poziţia a 25-a a clasamentului general al raliului.

„A fost foarte greu. Interesant, incitant, dar foarte, foarte greu! Am pierdut un loc pe ultima probă, dar a fost greşeala noastră. Deocamdată totul e bine, să vedem ce se va întâmpla mâine şi vineri“, a declarat Tempesta la capătul celor 128,37 kilometri de probă specială din prima zi a raliului.

Astăzi sunt programate alte patru speciale, însumând încă 94,36 kilometri. Pilotul Napoca Rally Academy îşi doreşte să-şi păstreze ritmul, fără să se angajeze în dueluri cu piloţii clasaţi cu câteva locuri mai în faţă:

„Noi ne uităm la clasament doar seara, nu ne interesează foarte mult ce fac cei din jurul nostru. Ne păstrăm ritmul şi vedem ce se întâmplă. Suntem 3-4 maşini într-un minut şi jumătate, oricare poate greşi. Noi ne continuăm evoluţia şi tragem linie doar la final“, a anunţat Tempesta, care în momentul plecării a anunţat că obiectivul echipajului este terminarea raliului.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite