Cluj: Marco Tempestini şi-a îndeplinit obiectivul, devenind vicecampion naţional de raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marco Tempestini este vicecampion naţional de raliuri, în timp ce unul dintre cei mai talentaţi juniori din România, Vlad Cosma, a cucerit titlul suprem

Pilotul echipajului clujean de raliuri Marco Tempestini, s-a clasat pe locul secund în ultimul raliu disputat în această ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri. Raliul Argeşului a reprezentat pentru „Tempesta” ocazia perfectă pentru a-şi duce la îndeplinire visul din acest sezon: acela de a ocupa poziţia secundă.

Gergo Szabo este campionul naţional absolut al României, în timp ce clujeanul Bogdan Marişca, fost deţinător al trofeului, s-a clasat abia pe poziţia a cincea. Italianul venit în România pentru cariera în motorsport şi-a fixat ca obiectiv pentru sezonul viitor ocuparea primei trepte a podiumului final.

„Sunt foarte fericit. La început mi-aş fi dorit foarte mult să devin campion dar am avut foarte multe ghinioane în acest an. Pe parcurs, mi-am fixat să termin pe locul secund şi am reuşit acest lucru. Am câştigat şi un titlu european, Raliul Rusiei, şi consider că sezonul a fost unul reuşit. Anul viitor voi fi campion”, a declarat acesta.

La finalul Campionatului Naţional, în clasamentul pe echipe, prima s-a clasat echipa Jack Daniels Hiparion, urmată de Green Rally Team. Clujeanul Vlad Cosma a cucerit titlul naţional la juniori, trofeu adjudecat în urmă cu mai multe etape.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite