Cluj: Marco Tempestini, câştigător în Raliul Europei de Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Marco Tempestini, câştigător în Raliul Europei de Est
Cluj: Marco Tempestini, câştigător în Raliul Europei de Est

Echipajul Napoca Rally Team compus din Marco Tempestini şi Dorin Pulpea şi-a adjudecat victoria în „Novorossyisk Rally of Russia”, câştigând astfel şi ediţia 2009 a European Rally Cup (East)

Trofeul câştigat este primul european al unui  echipaj cu licenţe româneşti, cel puţin în istoria modernă a raliurilor din România. În ciuda unor probleme la sistemul de frânare, pilotul Napoca Rally Team s-a menţinut în frunte şi a urcat pe prima treaptă a podiumului etapei ruse, devenind astfel şi câştigătorul Cupei Europei de Est la Raliuri.

„Sunt foarte fericit! Dedic acestă victorie tuturor fanilor adevăraţi ai motorsportului din România, pentru că a câştigat, într-adevăr, un pilot italian, dar cu licenţă românească, cu un copilot român şi membru al unei echipe româneşti. Noi suntem mândri de ceea ce am realizat şi sper ca şi iubitorii raliurilor din România să fie mândri de noi”, a declarat Tempesta la finalul competiţiei.

Marco Tempestini ocupă în acest moment locul secund al clasamentului general al Campionatului Naţional de Raliuri, fiind principalul favorit pentru titlul de vicecampion naţional al României.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite