Teatru contemporan românesc la Câmpia Turzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursanţii Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca vor organiza un spectacol de teatru luni, de la ora 18.00, la Casa de Cultură „Ionel Floasiu” din Câmpia Turzii, unde vor juca în piesa „Occident Express”.

Piesa este regizată de către Adina Ungur şi interpretată de cursanţii secţiei de Teatru ai Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca (anii II şi III). Personaje precum Orbul, Fata, Ceferista, Americanul şi Manelistul, călătorii ce vor să plece „Afară” sau Occidentul personalizat, sunt interpretate de Alexandru Barbu, Cristina Elena Chingaru, Andra Dragomir Loga, Gabriela Ghimpu, Patricia Lupaş, Denisa Şuşcă şi Nicoleta Toşu, decorul fiind realizat de Marius Miclea.

Spectacolul „Occident Express” de Matei Vişniec este conceput pe module teatrale. Construit din 5 scenete distincte, spectacolul de teatru contemporan, în propunerea regizată, durează aproximativ 45 de minute şi a avut premiera la data de 22 martie 2011 în Sala „Şantier” a Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite