Te pregăteşti de nuntă? Vino la târgul „Nuntă la Palat“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rochii de mireasă, aranjamente florale, decoruri - tinerii care se pregătesc de nuntă au ocazia ca, în acest sfârşit de săptămână, să aleagă serviciile a peste o sută de expozanţi din cadrul târgului „Nuntă la Palat".

Târgul de nunţi s-a deschis vineri la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, în fosta clădire a Palatului Banffy. Preţurile pentru rochiile de mireasă sunt pentru toate buzunarele: de la 1.000 de lei până la 5.000 de euro.

„Peste o sută de firme expozante, cu activitate în domeniul organizării şi furnizării de servicii pentru nunţi, sunt prezente la cea de-a VI-a ediţie a târgului «Nuntă la Palat». Viitorii miri pot alege de la rochii de mireasă, cu preţuri cuprinse între 1.000 de lei şi 5.000 de euro, în funcţie de buget, până la aranjamente florale inedite şi dulciuri, decoruri sau transport. Regina evenimentului este stilistul specializat în ţinute masculine, Adina Buzatu, care va oferi consultanţă gratuită viitorilor miri", a spus Anca Gădălean, organizatorul evenimentului. Potrivit acesteia, în cadrul târgului sunt prezentate noile trenduri în materie de rochii, prăjituri, muzică sau bijuterii.

Târgul este deschis până duminică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite