Tatoiu vorbeşte la Cluj despre locul femeii în conducerea companiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Business a invitat-o pe femeia de afaceri Monica Tatoiu la Cluj pentru a vorbi pe tema „Este top managementul o lume doar a bărbaţilor?“. Evenimentul are loc marţi, de la 12.00, în Amfiteatrul Facultăţii de Business.

Marţi, începând de la ora 12.00, în Amfiteatrul Facultăţii de Business, Monica Tatoiu va vorbi despre femeia într-o lume a bărbaţilor şi va răspunde la întrebarea: „Este top managementul o lume doar a bărbaţilor?“. Intrarea este liberă, iar la eveniment sunt invitaţi studenţi, dar şi clujeni interesaţi de această dezbatere.

Cine este Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este director general al companiei Cosmetics Oriflame Romania începând din 1996, an în care compania suedeză de cosmetice şi-a lansat activitatea în ţara noastră. Femeia de afaceri a studiat şi la universităţi din Japonia, SUA, Marea Britanie şi Suedia. Ea şi-a folosit experienţa câştigată ca profesor la Colegiul Naţional “Sf.Sava” pentru a dezvolta o afacere de tip occidental.
Monica Tatoiu sprijină numeroase activităţi sociale menite să stimuleze copiii şi tinerii supradotaţi, scrie articole la o serie de publicaţii cu profil cultural şi de business şi este preşedinte al fundaţiei “Noi citim”.




Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite