Tatăl premierului se simte mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Starea de sănătate a tatălui primului-ministru s-a îmbunătăţit
Starea de sănătate a tatălui primului-ministru s-a îmbunătăţit

Starea de sănătate a pacientului Ioan Boc, tatăl primului- ministru Emil Boc s-a îmbunătăţit simţitor astăzi, la cinci zile de când e internat la Secţia de Neurologie a Spitalului de Recuperare.

„Este mai activ, mai vigilent, mai preznet chiar aş putea spune , iar din punct de vedere al tensiunii arteriale şi glicemiei este mult echilibrat", a declarat Sanda Patrichi, directorul Spitalului de Recuperare şi totodată medicul său curant. Alături de Sanda Patrichi este şi medicul Angelo Bulboacă, şeful Secţiei de Neurologie a spitalului, amândoi fiind recunoscuţi în ţară ca fiind medici deosebit de buni.

Familia premierului îl vizitează zilnic pe Ioan Boc şi îl susţin în aceste momente grele prin care trece la cei 87 de ani ai săi. Potrivit directorului Sanda Patrichi, premierul însuşi a stat ieri mai mult de trei ore la spital alături de tatăl său, dar a dorit ca această vizită a sa să fie cât se poate de discretă pentru a nu deranja în vreun fel pacienţii internaţi în spital.

Medicii nu pot estima încă momentul în care Ioan Boc va fi externat, deoarece acesta a suferit mai multe atacuri vascular- cerebrale şi necesită un tratament mai îndelungat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite