Târgul Gaudeamus vine cu promoţii la colecţiile „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Standul „Adevărul“ îşi aşteaptă cumpărătorii la  târgul de carte
Standul „Adevărul“ îşi aşteaptă cumpărătorii la târgul de carte

Astăzi debutează la Cluj a XIII-a ediţie a Târgului de Carte „Gaudeamus". Pe lângă lansări de carte şi oferte de nerefuzat, organizatorii au pregătit premii pentru vizitatori, edituri şi olimpicii internaţionali ai municipiului.

Deschiderea oficială a fost programată azi, la ora 12.00. Zilnic, până duminică, 1 aprilie, inclusiv, vor avea loc lansări de carte, iar cititorii pot vedea şi, după caz, cumpăra, cărţi de la edituri româneşti, dar şi străine precum Oxford University Press, Cambridge University Press, Hachette.

Ofertele „Adevărul"

Printre cei 78 de exponzanţi se află şi editura „Adevărul" care are oferte speciale pentru perioada târgului la toate colecţiile sale. Cu doar 5 lei se poate cumpăra un volum din colecţiile „Pictori de geniu" şi „Marile muzee ale lumii", iar cu 7,9 lei - o carte din colecţiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", „101 cărţi de citit într-o viaţă", „Mari legende ale lumii", ghiduri National Geographic, Alexandre Dumas, F.M. Dostoievki, Lev Tolstoi, Jules Verne. La acelaşi preţ vor putea fi cumpărate şi colecţiile de DVD-uri. O altă promoţie e de 9,9 lei la o carte din colecţiile Jane Austen, „Larousse - Enciclopedia medicală a familiei" şi „Surorile Brontë".  Cea mai mare reducere practicată este cea de 50% la cărţile din colecţia de lux. Un volum din această colecţie costă 50 de lei, iar la Gaudeamus poate fi achiziţionat cu 25 de lei.

Târgul Gaudeamus este deschis de azi până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, respectiv până duminică între orele 10.00 şi 14.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite