Cluj: Târgul umanitar de la Heltai a avut succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Târgul umanitar de la Heltai a avut succes
Cluj: Târgul umanitar de la Heltai a avut succes

Prietenii lui Sorin Barboş au reuşit să strângă, până acum, 2.300 de lei din obiectele home-made vândute în cadrul târgului de la Restaurantul Heltai.

Citiţi aici povestea lui Sorin Barboş

Clujenii au răspuns apelului dat de prietenii lui Sorin Barboş, tânărul de 24 de ani ce are nevoia de ajutor pentr a se recupera în urma unui accident, şi au cumpărat produse home-made de la târgul organizat special pentru el. „Am strâns până acum, din vânzări, 2.300 de lei, pe lângă donaţiile de bani din cutia amplasată pentru el”, spune Miruna Miron, una dintre organizatoare.

Cel mai bine s-au vândut fotografiile, dar şi picturile sau obiectele pictate manual. „Au venit mulţi care nu îl cunosc pe Sorin, şi au adus obiecte pentru a fi vândute”, adaugă Miruna Miron.

Târgul continuă în această seară, la Restaurantul Heltai de pe strada Clinicilor, începând cu ora 18.00.
Sorin Barboş a fost electrocutat în urmă cu o lună pe calea ferată, iar în urma accidentului a rămas cu trei sferturi din corp afectat de arsuri. Zilele trecute, a fost transferat la Chirurgie I de la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Recuperarea este anevoioasă, iar medicii va trebui să îl opereze de câteva ori.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite