Târg vintage în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Târguţu' Vintage“ se va desfăşura în perioada 2 - 4 septembrie. Accesorii handmade, fuste hippie, poşete, dar şi pălării sau pantofi de sezon vor fi produsele care vor împânzi în acest weekend Piaţa Muzeului.

Unul din cele mai cunoscute târguri de haine din Cluj-Napoca va scoate tarabele în stradă, de această dată în Piaţa Muzeului. „Târguţu' Vintage“ le propune vizitatorilor pălării şi mănuşi elegante, rochii şi pantofi de sezon, eşarfe, bijuterii vintage şi handmade, fuste hippie, bluzoane optzeciste şi poşete glamour. Evenimentul se va desfăşura începând de vineri până duminică seara.

Târgul se mută pe pietonală

Vor participa circa 15 expozanţi, potrivit organizatorilor. „Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca va fi timp de trei zile zona zero a exploziei de eleganţă vintage. Momentan avem zece înscrişi, dar miercuri vom şti exact câţi expozanţi vom avea“, a spus Mirela Bichiş, promotorul târgului. Faţă de ediţiile precedente, târgul se diferenţiază prin faptul că iese în stradă. „Fiind vară, ne-am permis să ieşim în aer liber, deoarece până acum organizam evenimentul la Casa Matei“, a mai spus Mirela.

Preţurile produselor diferă în funcţie de tipul acestora şi complexitatea realizării lor. De exemplu, o pereche de cercei handmade sau o broşă costă în jur de 10-15 lei. În ceea ce priveşte hainele vintage, preţul acestora e puţin mai mare decât cel al accesoriilor. De exemplu, o fustă cu buline costă 20 de lei, iar o rochie ajunge la 80 de lei. O bluză tricotată costă în jur de 40 de lei, un sacou 50 de lei iar o cămaşă 40 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite