Târg de Artă, Artizanat şi Antichităţi, la Polus Center (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi şi mâine, Polus Center găzduieşte cea de-a doua ediţie a Târgului de Artă, Artizanat şi Antichităţi, organizată de centrul comercial clujean, în colaborare cu galeria de artă Poliartistica.

VEZI AICI IMAGINI CU OBIECTELE EXPUSE

Timp de două zile, expun la Polus Center peste zece artişti plastici din România şi din Republica Moldova. Iubitorii de artă pot admira şi cumpăra tablouri în ulei ale unor pictori consacraţi români şi străini, vase de ceramică făcute în Harghita, obiecte din teracotă, precum şi mărţişoare personalizate.

Cele mai scumpe tablouri care au fost scoase la vânzare în cadrul Târgului de Artă, Artizanat şi Antichităţi îi aparţin pictorului clujean Gheorghi Apostu. Este vorba de două tablouri pictate în 1970, „Peisaj", care costă 6.400 de lei, şi „Compoziţia", evaluată la 5.000 de lei.

În plus, artistul Valentin Dodică, cel care a creat statuetele oferite ca premii la Balul Operei, organizează mâine un workshop de modelare în lut. Tot mâine, cu începere de la ora 15.00, copiiiau ocazia de a participa la atelierul de creaţie care va fi amenajat în zona food-court din Polus Center.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite