Tânărul suspectat că a jefuit o femeie în parcarea Iulius Mall a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au decis arestarea lui Ioan Andrei Mureşan, în vârstă de 19 ani din municipiul Dej. Mandatul său este pentru 29 de zile.

Potrivit avocatului acestuia, Ignat Morar, tânărul a recunoscut fapta atât în faţa poliţiştilor, cât şi a procurorilor. “Nu are antecendente penale şi provine dintr-o familie înstrărită din Dej. Nimeni nu-şi explică gestul lui. S-a certat cu tatăl său înainte să comită fapta”, a spus avocatul înaintea judecării propunerii de arestare preventivă. 

Ioan Andrei Mureşan, însă, neagă că ar fi ameninţat cu un cuţit femeia căreia i-a furat maşina şi 5000 de euro, în parcarea subterană a Iulius Mall. Cât despre suma de bani invocată, avocatul susţine că 2000 de euro au fost recuperaţi, iar cealaltă parte a sumei s-ar fi distrus împreună cu poşeta femeii. „Maşina furată este intactă, aşa că nu poate fi pusă la capitolul daune“, a mai declarat avocatul Ignat Morar.

Codul Penal prevede o pedeapsă cuprinsă între 3 şi 18 ani de închisoare, pentru tâlhărie în formă simplă. Dacă fapta a fost comisă într-un loc public, pedeapsa prevăzută de lege este între 5 şi 20 de ani, iar dacă a fost comisă cu ajutorul unei arme, pedeapsa este între 7 şi 20 de ani de închisoare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite