Tânăra sinucigaşă îşi întrerupsese studiile la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 19 ani care a murit după ce s-a aruncat de la etajul al optulea al unui bloc din Cluj-Napoca îşi întrerupsese studiile la facultate începând din 5 decembrie.

Purtătorul de cuvânt al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), Cătălin Popa, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că Iulia Plăian a depus o cerere la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare din cadrul UTCN de întrerupere a studiilor, aceasta fiindu-i aprobată. "Iulia Plăian a fost studentă în anul I la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare din cadrul UTCN. A depus o cerere la conducerea facultăţii privind întreruperea studiilor, care i-a fost aprobată începând cu data de 5 decembrie. O astfel de întrerupere poate dura şi un an. Dosarul ei se află încă la UTCN", a spus Popa.

S-a aruncat de pe bloc 

Tânăra în vârstă de 19 ani s-a aruncat, marţi seară, de la balconul unui apartament de la etajul al optulea de pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca. Potrivit Poliţiei, tânăra mersese împreună cu tatăl său la acel apartament, care era al părinţilor şi fusese dat în chirie, şi a ieşit pe balcon, de unde s-a aruncat.  Tânăra a suferit un stop-cardio respirator, a fost resuscitată de medicii de la SMURD, însă a murit, în cursul nopţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Directorul Colegiului Naţional "George Coşbuc", Lucian Popescu, declara că tânăra, Iulia Plăian, a studiat la acest colegiu, că era "un elev de excepţie, un copil excepţional" şi "nu a dat semne că ar fi avut probleme de natură psihică".
Iulia Plăian s-a numărat printre cei opt elevi clujeni care au obţinut media 10 la Bacalaureat în vara acestui an.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite