Tânăra care s-a sinucis a văzut de trei ori filmul Avatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama tinerei ţine în mâini tabloul fiicei sale
Mama tinerei ţine în mâini tabloul fiicei sale

Prima dată, înainte de sărbători, apoi, de Crăciun, l-a văzut împreună cu familia. Ultima dată a văzut filmul sâmbătă, iar după o zi a încetat să-i mai răspundă la telefon mamei, Maria Petrică. Aceasta din urmă, crede că filmul ar fi influenţat-o să se sinucidă. „A revăzut filmul şi săptămâna trecută”, a completat Ioana, altă colegă Alexandrei.

Nu rataţi:

Constanţa: EXCLUSIV / O studentă s-a sinucis după ce a văzut filmul Avatar

Colegii studentei Ioana Alexandra Petrică (24 de ani) care şi-a luat viaţa, miercuri seară, au fost luaţi prin suprindere de decesul tinerei. Au auzit de ipoteza privind influenţa filmului Avatar, pe care Alexandra l-a văzut de trei ori.  „Am fost şocaţi când am aflat joi la cursuri, de dispariţiei Alexandrei”, ne-a spus şefa de grupă, Meda Amelia.

Pasionată de animale exotice

Constănţeanca avea un punct comun cu personajele din Avatar, avea o puternică legătură cu animalele. Atât mama fetei cât şi colegii spun că  Alexandra era extrem de ataşată de animale. Lua orice animal rănit pe care-l întâlnea pe stradă. „Ea a venit la Medicină Veterinară pentru a face cercetare pentru că voia să salveze cât mai multe animale”, a declarat mama Alexandrei.  De asemenea, pentru animalele exotice îi plăceau în mod deosebit.

Dovada era un tatuaj pe care şi-l făcuse anul trecut. „Avea un superb tigru pe tot spatele”, ne-a spus Anna, o altă colegă. Pasiunea pentru tatuaje, având în vara trecută mai mutle tentative de angajare la un salon de tatuaj. „Şi mie mi-a tatuat un fluture”, ne-a dezvăluit o altă colegă. Dragostea pentru animale ne-a confirmat-o şi Eugen Moldovan, vecinul de apartament. „Avea o pisicuţă şi un câine”.

Stresată din cauza şcolii

Colegii mai spun că fata era stresată din cauză că s-a despărţit de prieten, dar şi din cauza examenelor. Ea a făcut în paralele Medicina Veterinară, fiind în anul V, dar şi Facultatea de Drept, pe care a terimat-o în vară. Colegii o văzuseră mai rar în ultima vreme, mai ales la începutul toamnei, când fata s-a despărţit de prietenul ei, Marius, un pictor doctorand cu care era împreună de doi ani.

„Nu am mai văzut-o dinainte de Crăciun. Ne-am urat de Sfântul Ion La mulţi ani reciproc, cu ocazia onomasticii”, îşi mai aminteşte Ioana, o altă colegă de grupă. În acest semestru a lipsit mai mult. „Probabil depresia după despărţire a fost cel mai important motiv, dar şi stresul provocat de licenţa la Facultatea de Drept, pe care a luat-o în vară, lăsându-şi numeroase restanţe la Medicină Veterinară, pe care le-a recuperat în noiembrie,” a opinat Anna.

Colegii din grupa ei au plecat, ieri, după amiază spre Constanţa, pentru a merge la înmormântare. Conducerea Universităţii de Ştiinţe Agricole le-a pus la dispoziţie un microbuz.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite