Taborda e liber să vină la CFR! Vezi ce spune portarul despre transferul în Gruia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj este foarte aproape de a-l transfera în Gruia pe Taborda, portarul care tocmai şi-a încheiat conturile cu Poli Timişoara şi a devenit liber de contract

CFR Cluj a primit aseară o veste foarte bună, chiar de la Timişoara. Unul dintre fotbaliştii pe care clujenii i-au dorit insistent în ultima perioadă, are şanse de 90% să semneze în zilele următoare un contract cu clubul din Gruia. Pedro Taborda, portarul care a ajuns titular la Timişoara în sezonul trecut, în dauna lui Costel Pantilimon, s-a despărţit de formaţia de pe Bega şi este liber să semneze cu orice echipă.

Vezi aici ce spune portarul despre Jorge Costa

Ieri, goal-keeperul a încheiat conturile cu bănăţenii şi a devenit liber de contract. Acesta se va mai antrena în zilele următoare cu Poli, până când se va decide asupra echipei la care va juca în sezonul viitor. „Taborda este un portar interesant, pe care îl dorim, dar are oferte de la mai multe echipe. Mai tatotăm şi alte piste, este posibil şi să aducem un portar român, rămâne de văzut în zilele următoare. E bine că şi-a clarificat situaţia cu Timişoara“, ne-a declarat o persoană din conducerea CFR-ului.

Tatotează şi la Pantilimon

Jucătorii Timişoarei sunt cei mai curtaţi în această perioadă, după ce echipa a fost retrogradată. Majoritatea fotbaliştilor vor să plece, iar CFR se află şi ea printre formaţiile care îşi doresc serviciile unor jucători de la echipa lui Marian Iancu. Portarul naţionalei, Costel Pantilimon, a fost principala ţintă a lui Paszkany, dar acesta se află la un pas de Steaua, unde este dorit de Gigi Becali. În aceste condiţii, Taborda a devenit principalul vizat al clujenilor pentru a-i crea concurenţă în sezonul viitor lui Mincă, portarul numărul unu în acest moment.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite