TRAGIC: Patru morţi într-un grav accident rutier, la Ghirişu Român, din cauza inconştienţei unui şofer (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru morţi într-un grav accident rutier,la Ghirişu Român.
Patru morţi într-un grav accident rutier,la Ghirişu Român.

Patru oameni şi-au pierdut în această dimineaţă viaţa într-un grav accident rutier care s-a petrecut, în jurul orei 7.00, la Ghirişu Român. În accident au fost implicate un autoturism marca Volvo şi o autocamionetă.

UPDATE: Din primele cercetări, se pare că şoferul autocamionetei a adormit la volan, a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de autoturismul marca Volvo. În maşină se aflau cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, toţi din localitatea Mociu. Aceştia se aflau în drum spre serviciu.

Potrivit ultimelor informaţii, şoferul autoturismului îi luase la ocazie. Cei patru bărbaţi au murit pe loc. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital."N-am văzut accidentul, dar am auzit o izbitură puternică. Am ieşit din casă, nu se vedeau oamenii, doar maşina distrusă. Când m-am apropiat, doar femeia mai mişca", a declarat Costel Pop, un localnic în dreptul casei căruia a avut loc tragedia.

În acest moment, la faţa locului, au ajuns familiile victimelor accidentului."Nu avea ce să caute pe şosea, la volan, dacă era obosit", a spus fiica unuia dintre decedaţi.

Cinci oameni şi-au pierdut  viaţa în tragicul accident.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Mociu de Căianu, puţin după ora 7.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, un autoturism marca Volvo, cu număr de înmatriculare de Cluj, s-a ciocnit de o autocamionetă de Vâlcea. „Sunt patru morţi şi doi răniţi. O victimă este grav rănită, cealaltă are răni mai uşoare. Victimele sunt transportate la Cluj“, a declarat Biriş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite