TRAGEDIE Preotul Dumitru Toadere şi soţia sa au fost loviţi mortal de un Mercedes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părintele Dumitru Toadere a construit biserica din curtea Institutului Oncologic din Cluj.
Părintele Dumitru Toadere a construit biserica din curtea Institutului Oncologic din Cluj.

Accident mortal pe şosea, în localitatea Floreşti. Două persoane şi-au pierdut viaţa marţi seară, în jurul orei 21.30, după ce un autoturism i-a spulberat în timp ce traversau strada.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alma Brehariu-Bruja, cele două victime au decedat pe loc, membrii echipajului de ambulanţă nemaiputând face nimic pentru a le salva.

„Din primele cercetări, se pare că un şofer din Moldova care circula, cu un Mercedes înmatriculat în Italia, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca a surprins şi accidentat două persoane care traversau strada. Cele două persoane au murit din cauza rănilor suferite", a declarat Alma Brehariu-Bruja. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

Potrivit stiridecluj.ro, cele două persoane care şi-au pierdut viaţa sunt părintele ortodox Dumitru Toadere, preotul capelei de lângă Institutul Oncologic, şi soţia acestuia, Ileana Toadere. Aceştia au fost spulberaţi de Mercedes chiar în poarta casei în care locuieşte unul dintre copiii preotului ortodox. Dumitru Toadere avea doi copii, ambii preoţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite