UPDATE O pacientă internată la Psihiatrie s-a aruncat în gol, de pe spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, internată la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca, s-a aruncat de pe clădirea spitalului. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16.20. În urma impactului cu solul, femeia a suferit leziuni grave, dar a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la Urgenţe.

UPDATE  Potrivit martorilor, tânăra a fost dusă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) în stare gravă, cu leziuni interne. Femeia de doar 24 de ani a fost internată la Clinica de Psihiatrie la începutul lunii septembrie, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Martorii spun că fata a urcat pe acoperiș agățându-se de un burlan și că s-a aruncat în momentul în care a auzit sirenele ambulanței. Starea tinerei este în continuare critică.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au condus la gestul pacientei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alma Brehariu-Bruja, este vorba de o femeie în vârstă de 24 de ani. „Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul“, a declarat Alma Brehariu-Bruja.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite