TIMP LIBER - Teatru, expoziţii şi petreceri tot weekendul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O pictură a artistului Nicolae Câmpan
O pictură a artistului Nicolae Câmpan

Clujenii pot să-şi facă, în acest sfârşit de săptămână, un program diversificat de petrecere a timpului liber, fie că aleg să vadă piesa de teatru "Şefele", fie să admire picturile artistului Nicolae Câmpan, fie să chefuiască la Tequila Party.

Sorin Câmpan îşi prezintă picturile

În această seară, de la ora 19.00, artistul clujean Sorin Câmpan îşi vernisează expoziţia de pictură la Galeria Plan B, din incinta Fabricii de Pensule. Lucrările artistului includ peisaje nocturne şi natură statică. Ceea ce îl deosebeşte pe tânăr de alţi artişti sunt combinaţiile cromatice adeseori extravagante.

„Şefele“ urcă pe scenă

Piesa de teatru „Şefele“, în regia lui Cristian Nedea, se joacă pe scena Naţionalului Clujean, în sala Euphorion. „Şefele“ este unul dintre cele mai dure texte dramatice contemporane. Eroinele sale sunt trei femei marginalizate, care-şi amintesc diverse întâmplări din viaţă, pentru a suplini inerţia pe care o trăiesc. Preţul unui bilet este de 15 lei. I. O.

Muzică şi tequila

Duminică seara, de la ora 22.00, tinerii dornici de petrecere sunt aşteptaţi în Campus Pub, pentru o seară de neuitat. În schimbul a 5 lei, participanţii vor fi întâmpinaţi cu un shot de tequila, iar cea mai petrecăreaţă gaşcă şi cea mai bună dansatoare vor fi răsplătite cu premii. I. O.

 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite