TIFF-ul ajunge pe Piezişă, în campusul universitar Hasdeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Giurgiu a anunţat că studenţii clujeni vor avea parte de filme mai aproape de "casă" / Foto: Arhivă
Tudor Giurgiu a anunţat că studenţii clujeni vor avea parte de filme mai aproape de "casă" / Foto: Arhivă

În cadrul celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania ar urma să se ţină proiecţii şi în campusul studenţesc Hasdeu.

Organizatorii TIFF anunţă că ediţia din 2011 se va desfăşura şi în alte locaţii decât cele cu care s-au obişnuit cinefilii clujeni.

Una dintre variante este chiar campusul universitar Hasdeu, cel mai mare „cartier” studenţesc din Cluj. „Tocmai aseară am fost până pe (strada n.a.) Piezişă pentru a vedea mai exact cum anume putem organiza ceva acolo. Luăm în calcul organizarea în Hasdeu a unor proiecţii, poate chiar în aer liber, însă detalii vă voi putea da doar după ce lucrurile vor fi stabilite”, spune directorul TIFF, Tudor Giurgiu, care a răspuns astfel întrebării unui student.

Aproximativ 300 de persoane, marea majoritate studenţi, au participat aseară la proiecţia filmului „Graşii”, care a inaugurat Cinemateca TIFF.

Campusul universitar Hasdeu este cel mai mare din Cluj, iar în căminele sale, care aparţin mai multor universităţi, locuiesc peste 7.000 de studenţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite