Sute de pasageri nervoşi la aeroportul clujean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de pasageri au aşteaptat, ieri, ore întregi pe aeroportul clujean.  Patru curse ce urmau să decoleze, sâmbătă, au avut întârzieri între trei şi şase ore. Este vorba despre cursele companiei low cost Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Zaragoza (Spania), Treviso şi Torino (Italia) şi Dusseldorf (Germania). În cazul cursei  Malev spre Budapesta nu s-a specificat o oră de plecare.

Patru curse aeriene care urmau să decoleze, sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au întârzieri între trei şi şase ore, o alta are întârziere nespecificată, iar un zbor a fost deviat din cauza ceţii înregistrate în cursul nopţii pe aeroport. Potrivit informaàiilor publicate pe site-ul aeroportului, au întârzieri la plecare cursele companiei low cost Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Zaragoza (Spania), Treviso şi Torino (Italia) şi Dusseldorf (Germania), dar şi cursa companiei ungare Malev spre Budapesta. Directorul aeroportului clujean, David Ciceo, a declarat, sâmbătă,că problemele au fost cauzate de ceaţa înregistrată în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Probleme cu ceaţa

"Sunt mai multe curse care au întârzieri din cauza ceţii înregistrate pe aeroportul clujean în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Zborurile vor fi reluate treptat", a spus Ciceo. Zborul spre Zaragoza trebuia să decoleze la ora 6.00, iar ora estimată este 12.30, în timp ce zborul spre Treviso urma să plece la ora 7.20 şi va decola la 13.10. Cursa spre Dusseldorf trebuia să plece la ora 13.25, dar va pleca la ora 16.00, iar cea de Torino urma să decoleze la ora 13.25 şi va pleca la ora 17.30.De asemenea, cursa spre Budapesta trebuia să plece de la Cluj la ora 6.10, dar nu este anunţată nicio oră estimativă de plecare. Conform sursei citate, cursa companiei Tarom de la Cluj-Napoca la Bucureşti, care trebuia să decoleze la ora 6.15, a fost deviată. În ceea ce priveşte sosirile, site-ul aeroportului clujean anunţă doar că zborul Malev de la Budapesta la Cluj, care trebuia să sosească sâmbătă dimineaţă la ora 1.15, are întârziere, fără a preciza o oră estimativă de aterizare. Întârzierile au afectat câteva sute de pasageri care aşteaptă pe aeroport să plece spre destinaţiile alese.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite