Sute de jandarmi vor asigura paza la meciul dintre CFR Cluj şi Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, jandarmii au reţinut mai multe persoane, după ce fanii formaţei Poli Timişoara s-au bătut cu cei ai CFR Cluj
Anul trecut, jandarmii au reţinut mai multe persoane, după ce fanii formaţei Poli Timişoara s-au bătut cu cei ai CFR Cluj

Peste 250 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Steaua, care va avea loc duminică, începând cu ora 20.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, cei peste 250 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului "Dr. Constantin Rădulescu".

De asemenea, duminică, începând cu ora 15.00, se va restricţiona traficul auto şi pietonal spre stadion pe străzile din apropierea arenei sportive, în zonă urmând să aibă acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

Spectatorilor le este interzis să ducă la stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte care pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite