Suspecţii jafului de la BT se cer la poligraf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Andrei Hosu a susţinut de mai multe ori că este nevinovat
Andrei Hosu a susţinut de mai multe ori că este nevinovat

Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, tinerii suspectaţi că ar fi autorii jafului armat de la Banca Transilvania, au solicitat, zilele trecute, să fie duşi la testul poligraf, pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Avocatul celor doi tineri, Mihai Giurgea, a declarat că a solicitat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj acceptul pentru administrarea acestei probe. Potrivit acestuia, testul poligraf va fi efectuat de către un laborator independent şi nu de către specialiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. „Cel mai probabil, vom opta pentru un laborator independent, îl preferăm în detrimentul celui de la Poliţie”, a subliniat Giurgea.

„O probă în plus“

„Este o probă în plus care va arăta nevinovăţia celor doi”, a adăugat apărătorul. Până acum, anchetatorii nu le-au solicitat tinerilor suspecţi testul poligraf. Cei doi speră că astfel îşi vor demonstra nevinovăţia.

Andrei Hosu şi Bogdan Baciu au fost reţinuţi la 19 ianuarie, în urma unor percheziţii domiciliare, iar din 20 ianuarie sunt arestaţi preventiv.  Potrivit procurorilor, cei doi sunt principalii suspecţi ai jafului din 13 februarie 2009, de la sucursala BT din Mănăştur. Atunci, doi tineri mascaţi au intrat înarmaţi în bancă şi au furat 246.000 de lei.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite