Suporterul agresor al jandarmului cameraman vrea în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Adrian Stanciu, tânărul de 20 de ani care l-a lovit cu o cărămidă pe cameramanul Jandarmeriei, în urmă cu doi ani, a cerut astăzi să fie eliberat.

Inculpatul s-a prezentat în faţa judecătorului, unde a pretins că are probleme familiale deosebite. Mama sa ar avea probleme de sănătate, iar fraţii săi nu au un sprijin material. Magistratul care a condus şedinţa a admis efectuarea unei anchete sociale în cazul său.

Potrivit Codului de Procedură Penală, un condamnat poate solicita o întrerupere a pedepsei de până la trei luni, când din cauza unor împrejurări speciale, executarea pedepsei ar avea consecinţe grave pentru condamnat sau familie.

Paul Adrian Stanciu  a fost condamnat în urmă cu două luni, printr-o sentinţă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la o pedeapsă privativă de închisoare de 6 ani cu executare, pentru tentativă la omor calificat. El l-a agresat pe jandarmul Gabriel Oşan, izbindu-l în cap cu o cărămidă, în data de 7 mai 2008, înaintea partidei de fotbal dintre echipele locale Universitatea şi CFR.

Împreună cu Stanciu au mai fost condamnaţi Tivadar Toja, la o pedeapsă de cinci ani cu executare şi Tudorel Filimon Câmpan, la 3 ani cu suspendare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite