Suporterii Universităţii Cluj către jucători: „blatişti împuţiţi”. Jucătorii răspund: „Dacă jucam la pariuri, nu plecam acasă cu taxiul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Cluj a pierdut pe teren propriu meciul cu Dinamo Bucuresti
Universitatea Cluj a pierdut pe teren propriu meciul cu Dinamo Bucuresti

La finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti, meci pierdut de şepcile roşii, scor 1-2, un grup de suporteri i-au făcut pe jucătorii Universităţii Cluj „blatişti împuţiţi" şi „mercenari", acuzându-i că au vândut meciul. Viorel Dinu, autorul primului gol din această seară, a răspuns că suporterii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi.

„Poate multă lume spune că e uşor să baţi 11 metri, dar nu e uşor. Eu îmi asum riscurile astea. Îmi pare rău că nu am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate pentru că puteam foarte uşor. Muncisem mult şi puteam să scooatem rezultatul acesta. Am încercat, nu ştiu de ce nu am putut, n-a intrat mingea în poartă. Pentru noi e greu, a fost greu de la început, e greu în continuare. Nu ne-a fost bine niciodată. Suntem aceeaşi ca din prima etapă de la Pandurii, ne este foarte, foarte greu. Trebuie să ne luăm revanşa în Cupa României şi sper din tot sufletul să scoatem un rezultat bun la Mediaş. Suporterii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi, e normal, fiecare când greşeste la locul de muncă, răspunde. Eu am venit doar de două luni jumătate aici şi nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil că ei ştiu mai multe. Meciul din seara asta şi cel cu Astra nu cred că au fost blat. Dacă jucam la pariuri trebuia să avem ceva bani, eu plec cu taxiul acuma spre casă. N-am maşină", a declarat la finalul meciului Viorel Dinu.

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a pierdut, scor 1-2 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă seara, pe teren propriu, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii I. Pentru Universitatea Cluj a marcat Viorel Dinu în minutul 8 din penalty, iar pentru Dinamo Bucureşti au marcat Ionel Dănciulescu în minutul 23 din penalty şi Alex Curtean în minutul 62.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite