Cluj: Un clujean la Budapesta: „Suporterii lui Ujpest pregătesc un tratament dur pentru români”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Un clujean la Budapesta: „Suporterii lui Ujpest pregătesc un tratament dur pentru români”
Cluj: Un clujean la Budapesta: „Suporterii lui Ujpest pregătesc un tratament dur pentru români”

După ameninţarea cu bomba care a avut loc azi-noapte la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, echipă care la ora 20.45 va întâlni formaţia maghiară Ujpest, în Budapesta lucrurile s-au liniştit, dar fanii promit că le vor face steliştilor viaţa amară

Deşi în aceste momente oraşul este adormit, doar nebunia cursei de Formula 1, de la Hungaroring, care are loc în acest weekend mai animând spritele, un clujean prezent în capitala Ungariei, ne-a informat despre faptul că fanii echipei maghiare vor să se revanşeze pentru tratamentul de care au avut parte în Ghencea.

Miklos Boros este translatorul oficial al lui Cristiano Bergodi, antrenorul Stelei şi astfel are acces la unele informaţii din anturajul celor două echipe:

„N-am reuşit să iau legătura cu cei de la Steaua pentru mai multe informaţii despre evenimentele de la hotel. Cu singuranţă totul a fost premeditat împotriva Stelei. Am fost ieri până la stadion şi am văzut un singur fan al echipei Ujpest, care nu a vrut să ne dea detalii despre ceea ce pregătesc ultraşii. Din ceea ce am auzit pe străzi, românii vor avea parte de un tratament foarte dur din partea ungurilor, pentru că aceştia nu vor să se lase".

Deşi Boros consideră că forţele de ordine mobilizate în număr mare pentru această întâlnire îşi vor face datoria, la cum îi cunoaşte pe fanii lui Ujpest, crede că oraşul va reînvia după-amiază:

„Am auzit că se pregătesc lucruri mari aici, dar este practic imposibil de aflat ce anume, pentru că fanii nu vor ieşi pe străzi decât cu câteva ore înainte de meci. Poliţia maghiară este foarte secretoasă în legătură cu evenimentele de la hotel şi cu programul de astăzi al echipei”, mai spune clujeanul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite