Cluj: Trică nu se lasă: „Suporterii Stelei sunt nişte cârpe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Trică nu se lasă: „Suporterii Stelei sunt nişte cârpe”
Cluj: Trică nu se lasă: „Suporterii Stelei sunt nişte cârpe”

Înjurat pe întregul parcurs al meciului de aseară, din Ghencea, jucătorul lui CFR Cluj, Eugen Trică, le-a răspuns „roş-albaştrilor” cu aceeaşi măsură

Trică a acordat presei de-a lungul timpului mai multe declaratii jignitoare la adresa Stelei, deşi a jucat cinci ani în Ghencea. Ultima zvâcnire a lui Trică a fost la adresa noului număr 10 din Ghencea, Rafal Grzelak, despre care a afirmat că trebuie să aibă şi păr pentru a purta tricoul cu numărul 10.

De asemenea, de-a lungul timpului, fotbalistul a mai avut câteva ieşiri la adresa „roş-albaştrilor. În returul ediţiei de campionat 2008-2009, într-un meci la Bucureşti, acesta a înscris şi i-a înjurat pe fanii Stelei din peluză, iar la finalul meciului a avut un conflict şi cu tehnicianul Mariu Lăcătuş.

Steliştii nu au întârziat să-i replice şi l-au înjurat încă de la începutul meciului de aseară. „Acesta a comentat sec tratamentul de care a avut parte: „Nu vorbesc despre nişte cârpe. Şi-au bătut joc de mine şi de familia mea.  Gigi a avut noroc cu mine, că altfel el era cel înjurat. Ăştia nu sunt suporteri, sunt cârpe”, a spus olteanul.

Preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, a declarat că nu va lua nicio măsură împotriva lui Trică: „De ce să-l amendez pe Trică? Nu el a provocat. Mi se pare normal că a ripostat, şi eu aş fi făcut la fel în locul lui. Nu a greşit cu nimic. Eu mă aşteptam să fie provocat şi i-am spus să fie atent, dar nu a greşit cu nimic", a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite