Studentul care a vrut să se sinucidă i-a povestit tatălui intenţia, apoi a vrut să îşi taie gâtul în faţa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 24 de ani a încercat să se sinucidă, ieri dimineaţă, tăindu-şi gâtul în camera de cămin. Nu a reuşit, fiind împiedicat chiar de tatăl său, aflat în camera de cămin. Tânărul a sărit apoi în scara interioară a căminului.

Citeşte şi
Un tânăr s-a înjunghiat şi apoi a sărit de la etajul unui cămin din Cluj-Napoca (FOTO)
Iubita studentului din Cluj care a vrut să se sinucidă: „E rău, doctorii încearcă să îl stabilizeze”

Surse din Poliţie susţin că acesta se află de 12 ani în evidenţa autorităţilor, suferind de boli psihice. „Cu o zi înainte a încercat să se sinucidă, spunea că nu mai înţelege lumea. Ieri, înainte să comită fapta, era în cameră cu un prieten şi cu tatăl său. Le-a zis că vrea să se sinucidă, că nu mai înţelege lumea. Când a vrut să îşi taie gâtul, tatăl său i-a luat cuţitul. În acel moment, tânărul a fugit în hol şi s-a aruncat”, au declarat sursele.

La spital, alături de acesta se află familia, dar şi logodnica sa, cu care urma să se căsătorească curând. Aceasta ne-a spus că starea de sănătate a lui Vlad este foarte gravă. „Are tensiunea foarte mică, iar medicii încearcă să îl stabilizeze”, au fost puţinele cuvinte pe care le-a putut rosti aceasta. „Pacientul e în stare critică, medicii sunt rezervaţi în ce priveşte starea acestuia de sănătate. Facem tot ce e posibil”, a declarat Cristina Ciortea, directoarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

„Şansele de supravieţuire sunt mici. Diagnosticul este traumatism cranio-cerebral, comă gravă de gradul 3. Traumatism toracic, abdominal, bazin fracturat, hemoragie internă“,  a spus şi Dorin Mureşan, directorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite