Studenţii de la UBB îşi premiază profesorii pe care îi apreciază, dar şi pe cei pe care îi critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Go Free organizează pe 12 mai a doua ediţie a Galei „Go Free Awards" prin care sunt răsplătiţi pentru activitatea lor atât studenţii de la UBB, cât şi profesorii. Nu au fost uitaţi nici universitarii despre care studenţii nu au o părere prea bună.

Evenimentul Asociaţiei Go Free este sprijinit de UBB, asociaţii ale studenţilor precum - Organizaţia Studenţilor din UBB, Asociaţia Studenţilor Sociologi „Cluster", Asociaţia Studenţilor Romi „Romano Suno", Asociaţia EuroAlter - dar şi de România Pozitivă, CRPedia, lumebuna.ro. Manifestarea se află la a doua ediţie. Anul trecut au fost premiaţi peste 40 de studenţi de la UBB care s-au remarcat în diverse domenii, în acţiuni de voluntariat şi în concursuri naţionale şi internaţionale.

Premiile se vor acorda atât universitarilor consideraţi modele de succes, cât şi celor pe care studenţii îi critică şi spun că activitatea profesională nu e potrivită pentru funcţia pe care o îndeplinesc (premiile „Zmeura Go Free"). Nominalizările pot fi făcute pe site-ul www.gofree.ro, până pe 6 mai, la una din următoarele categorii de premii: „Premiile Academice", „Premiile Civice" (Student Voice, Cea mai bună campanie publică, Profesorul Go Free), „Premiile Go Free" şi „Zmeura Go Free".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite