„Studenţii“ au adus puţină bucurie în rândul oamenilor nevoiaşi (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
U
U

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, împreună cu o parte dintre jucătorii echipei, au vizitat astăzi un centru de plasament din oraş, precum şi o casă de copii şi centrul pentru copiii cu handicap, cărora le-au împărţit cadouri de Moş Nicolae

Universitatea Cluj a continuat seria acţiunilor de caritate. După ce anul trecut în preajma sărbătorilor de iarnă au vizitat cantine, centre de plasament şi case de copii pentru a împărţi cadouri, au continuat tradiţia şi anul acesta.

image

Tehnicianul Ionuţ Badea, împreună cu opt jucători, au făcut un prim popas la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă socială de pe Bulevardul 21 Decembrie, unde le-au făcut o bucurie celor câteva zeci de bătrâni rămaşi fără familie sau ai căror aparţinători au decis să-i interneze în centrul de plasament.

image

Plăsuţele cu cadouri au reprezentat unul dintre puţinele momente în care vârstnicii au putut să simtă că cineva se gândeşte şi la ei, deşi speranţele lor la o viaţă mai bună au apus demult.

image

Apoi, autocarul clubului s-a oprit la Adăpostul de Zi şi de Noapte pentru Copii Străzii „Arlechino“, de pe strada Fabricii de Zahăr. Câţiva copii s-au pozat cu jucătorii, iar apoi au fredonat un cântec al echipei favorite, Universitatea.

image

În cele din urmă, delegaţia Universităţii a ajuns la Complexul Comunitar de Servicii pentru Copilul cu Handicap, unde jucătorii au lăsat plasele cu produse purtând însemnele Universităţii, precum şi câteva dulciuri şi gustăr. De asemenea, câteva zeci de pui au fost donaţi centrului pentru a le asigura hrana copiilor. 

image

„Este o mare bucurie pentru noi că am putut să facem fericiţi aceşti oameni nevoiaşi. Este bine că clubul face astfel de acţiuni, pentru că e important să ne gândim şi la oamenii cu care soarta nu a fost foarte generoasă“, a spus mijlocaşul Alex Păcurar.

image

„Fără să fiu ipocrit, e o situaţie firească pentru un club ca şi Universitatea. Continuitatea acestor acţiuni de caritate este normală. E o bucurie mare pentru aceşti oameni, cărora sper că nu le-am invadat prea mult spaţiul. Atunci când oferi ceva, tot timpul feedback-ul e pozitiv şi aşa a fost şi de această dată“, a spus şi tehnicianul Ionuţ Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite