Studenţii "plâng" pe internet după clubul distrus de incendiu. Tinerii îi dedică un grup pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un student francez şi-a pus la poza profilului său o poză cu fostul local Janis Stuf
Un student francez şi-a pus la poza profilului său o poză cu fostul local Janis Stuf

Studenţii străini din Cluj-Napoca au înfiinţat un grup pe Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, dedicat fostului club Janis Stuf, care a ars, astăzi, aproape complet, în urma unui incendiu izbucnit la etajul patru al clădirii.

Citeşte şi VIDEO Clubul Janis Stuf a ars din temelii (GALERIE FOTO)

Clubul Janis Stuf, făcut scrum de incendiu, va fi reconstruit!

Marion Chasseriaud, o tânără din Franţa, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, şi-a pus ca poză de profil tocmai o fotografie a localului. "Janis Stuf a fost a doua mea casă" spune Marion.

Un alt student, Victor Righezza, a înfiinţat grupul "Remember the Stuff" în cadrul aceleiaşi reţele de socializare, Facebook. "Dispărut într-o manieră ciudată. Pentru serile noastre şi mai ales pentru Rico, care a pierdut în această dimineaţă un loc care îi era drag. Acest grup este pentru tine", se arată în descrierea paginii virtuale. La rândul său, Rico spune pe forumul grupului că "am să-l cumpăr şi am să-l reconstruiesc".

Studenţii postează pe grup fotografii care le amintesc de localul lor preferat

stuf facebook

Pe Twitter au apărut mai multe mesaje "de despărţire". "Bye bye Janis Stuf (Pa pa Janis Stuf, n.r.)", a scris Sara Andreea Gal.

Reamintim că localul Janis Stuf, din centrul municipiului Cluj-Napoca, a fost mistuit de flăcări azi-dimineaţă, în jurul orei 9.00. Cauza producerii incendiului nu este cunoscută încă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite