„Studenţii“, prezenţi la deschiderea şcolii. Boştină: „Nu-mi aduc aminte cu plăcere de şcoală, eu eram cu fotbalul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elias Bazzi, Gabi Boştină şi Cosmin Irimieş, la deschiderea şcolii
Elias Bazzi, Gabi Boştină şi Cosmin Irimieş, la deschiderea şcolii

Mai mulţi fotbalişti ai Universităţii Cluj au fost prezenţi astăzi în câteva din şcolile din oraş, pentru a fi alături de copiii care au auzit clopoţelul pentru prima oară în acest an. Căpitanul Gabriel Boştină, alături de Elias Bazzi şi directorul executiv Cosmin Irimieş, au luat parte la deschiderea Liceului pentru Deficienţi de Auz.

Universitatea Cluj a ţinut să fie prezentă astăzi la deschiderea şcolii şi mai mulţi jucători ai „alb-negrilor“ au luat parte la ceremoniile de deschidere. Căpitanul Gabi Boştină, alături de colegul său Elias Bazzi şi directorul executiv Cosmin Irimieş au participat la festivitatea de deschidere a Liceului pentru Deficienţi de Auz. Boştină, care a fost investit recent şi în funcţia de vicepreşedinte al clubului, spune că nu-şi aduce aminte foarte multe lucruri despre şcoală, deoarece el punea accentul pe fotbal şi în perioada respectivă:

„Şi noi suntem bucuroşi când ştim că putem face fericiţi pe cineva. Cu greu mă gândesc la momentul în care am venit la şcoală, pentru că nu era o plăcere pentru mine, eu eram cu fotbalul. Îmi aduc aminte de faptul că la şcoală mi-am făcut prieteni, de momentele frumoase, dar atât. O să intru în funcţia de vicepreşedinte atunci când o să mă las de fotbal, iar acest lucru va fi destul de târziu. Acum implicarea mea este zero, sunt fotbalist şi raportul dintre mine şi echipă a rămas acelaşi“, a declarat acesta.

De asemenea, fotbalistul spune că echipa sa trebuia să câştige aseară partida disputată în compania Concordiei Chiajna şi încheiat cu scorul de 1-1, la Mediaş, chiar dacă el a lipsit, fiind suspendat: „Rezultatul cu Chiajna nu este echitabil, a fost un meci care ne-a fost la îndemână, am avut ocazii foarte multe să ne desprindem. După cum joacă echipa şi după rezultatele din primele etape obiectivul e realizabil. Cu Târgu-Mureş va fi dificil, pentru că şi ei au nevoie de puncte. Toate echipele din faţă au avut parte de eşecuri, la fel şi noi“, este de părere căpitanul „studenţilor“.

„Am o mare bucurie şi emoţie în suflet. Ne aflăm într-o şcoală frumoasă, în faţa unor copii la fel de frumoşi, cărora le dorim un an şcolar cât mai bun. Noi am venit aici să vă anunţăm că familia U Cluj se întoarce acasă în mai puţin de o lună şi vă aşteptăm la meciul de inaugurare de pe 11 octombrie“, a declarat şi Cosmin Irimieş, directorul executiv al clubului“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite