Studenţi din Tokyo şi Cluj îşi expun lucrările la Casa Matei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Matei (foto: adevarul)
Casa Matei (foto: adevarul)

„I think I can, I think I can" este numele unei expoziţiei internaţionale care va avea loc săptămâna viitoare, pe 20 septembrie, la Galeria Casa Matei. Artiştii care expun sunt studenţi români și japonezi, la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca şi la Universitatea de Artă din Tokyo.

La Galeria Casei Matei din centrul Clujului va avea loc pe 20 septembrie, la ora 18.00, vernisajul expoziţiei internaţionale intitulate „I think I can, I think I can". Manifestarea este organizată de Asociația Culturală Art Act, în parteneriat cu Fundația Japonia și Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

Cei 14 tineri artişti care expun sunt studiază artele în capitale Japoniei şi La Cluj-Napoca. „Expoziția se dorește a reprezenta un real schimb de experiență, în ceea ce-i privește pe tinerii participanți, studenți la universitățile de specialitate din cele două țări, dar și o incursiune naturală în cultura asiatică pentru amatorii de artă care vor alege să treacă pragul Galeriei Casei Matei în perioada 20 septembrie-10 octombrie", spun cei de la Art Act.

Expozanţi sunt:  Claudia Filipov, Sari Nakayama, Ryusuke Kido, Hide Yoshikawa, Alexandru Ciubotariu, Yuko Hishiyama, Adrian Cojocaru, Ștefan Pop, Toru Ishii, Mira Marincas, Eugen Mihai Rosca, Morita Taisho, Bojana Stojanovic, Florin Tamba

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite