Studenta din Franţa care a căzut de la etajul III a fost repatriată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenta de la Medicină a fost transportată în cursul nopţii trecute la un spital din Franţa, cu un avion sanitar. Avionul a fost comandat de o firmă de asigurare din Germania şi a venit din Nürnberg.

Sonia Brahmi, în vârstă de 21 de ani, a fost predată unui echipaj format din medici străini, la miezul nopţii, pe Aeroportul Internaţional din Cluj. La îmbarcare au asistat mama şi fratele tinerei, de origine tunisiană, veniţi special din Franţa a doua zi după producerea accidentului.

Medicii le-au prezentat rudelor situaţia stării de sănătate a fetei, dar pentru că operaţia la cap nu era de strictă urgenţă, aceştia au decis operarea ulterioară la un spital din Franţa. Pentru că au găsit doar acolo pat liber, Sonia a fost dusă la Spitalul Militar din Lyon.

Studenta a căzut joi noaptea de la etajul al 3-lea, dintr-un bloc de locuinţe din campusul Haşdeu, de pe strada Mărginaşă, din locuinţa prietenului. Poliţiştii au declarat că nu există suspiciuni privind accidentul.

Cea mai gravă problemă de sănătate a pacientei este lovitura la cap, în zona frontală, care necesită fixarea fragmentelor osoase lezate.

Potrivit medicului chirurg Horaţiu Stan, pacienta s-a aflat în stare de comă indusă medicamentos, având şanse reale de recuperare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite