Studenta Oana Bozga din Cluj îşi lansează primul album de folclor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Bozga (foto: facebook)
Oana Bozga (foto: facebook)

Oana Bozga, tânăra studentă clujeană ce câştiga anul trecut trofeul concursului „Studenţii au talent", îşi lansează primul album de folclor în a treia zi de Paşte, 17 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

„Am deosebita plăcere să vă invit la cel mai important eveniment din cariera mea şi anume lansarea primului meu album de folclor, intitulat "Sângură's, Doamne, pă lume...". Evenimentul va avea loc în a treia zi de Paşti, mai exact în data de 17 aprilie, începând cu orele 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca", scrie, pe pagina de facebook, Oana Bozga, studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB.

Oana Bozga e cea mai talentată studentă din Cluj

Evenimentul, organizat de Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România, va fi prezentat de interpretul de muzică populară Marius Ciprian Pop, iar printre invitaţi se numără artiştii Ionuţ Fulea, Mariana Deac, Dinu Iancu Sălăjanu, Traian Jurchela şi un interpret din generaţia Oanei Bozga, Paul Mihai Morar. Organizatorii promit o tombolă cu un premiu surpriză.

Cei ce vor să participe la manifestare trebuie să-şi cumpere un bilet care costă 15 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite