Student clujean, câştigător la un concurs de top în industria alimentelor pentru animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un student al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj s-a clasat pe locul secund la un prestigios concurs internaţional de medicină veterinară, industria alimentelor pentru animale, dezvoltare agricolă şi management agricol „Alltech Young Scientist”.

Iosif Vasiu, anul V, de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj, s-a clasat pe locul al doilea la secţiunea „Graduate”, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ. Festivitatea de premiere a avut loc la World Trade Center Bucureşti.

Pentru contribuţia sa ştiinţifică Iosif Vasiu a primit un premiu de 1.000 de dolari şi a fost selectat să participe la un Congres Internaţional în SUA,  Kentucky, în luna mai a acestui an. Simpozionul este dedicat sănătăţii animalelor şi nutriţiei.

Concursul a fost iniţiat de compania globală Alltech pentru promovarea cercetării şi dezvoltării în domeniul alimentelor pentru animale şi a oferi posibilitatea unică pentru concurenţi de a intra în legătură cu lideri ai domeniului. Concursul are trei etape, local, regional şi global iar câştigătorii globali primesc o bursă în valoare de 5.000 de dolari.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite