Cluj: Student Parade a strâns abia o mie de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul britanic Tom Findlay a încins azi-noapte atmosfera pentru iubitorii muzicii electronice, iar distracţia a continuat până la şapte dimineaţa.

Showul a început încă de ieri după-amiază, când două camioane au pornit într-o paradă cu muzică asurzitoare pe străzile Clujului. Mulţi decibeli şi puţini oameni, deoarece în cele două camioane special amenajate nu au urcat mai mult de 30 de tineri, care au luptat eroic cu frigul de afară, dansând şi salutând trecătorii.

DJ-ii care au incins atmosfera în camioane au fost DJ Tonik, DJ Ninyo, K-Dish, Just D’light şi Dadrian. Apoi, show-ul s-a mutat la Sala Sporturilor, unde lumea a început să se adune de la ora 21.00. Momentul zero al nopţii a venit la ora 1.00, când, într-o ploaie de artificii si lasere, a intrat pe scenă invitatul special, Tom Findlay, de la Groove Armanda.

Chiar dacă organizatorii se aşteptau ca Sala Sporturilor să fie neîncăpătoare pentru iubitorii muzicii house, aceasta nu a fost ocupată nici pe jumătate. Mulţi s-au arătat chiar „plictisiţi“ de playlist, şi au plecat acasă mai devreme decât se aşteptau. Unii dintre cei prezenţi aseară şi-au exprimat nemulţumirea faţă de festival, considerând ediţia din acest an mai slabă decât cea de anul trecut. „Anul trecut, Alex Gaudino a făcut show mai mare“, a spus Mihai Bogdan, un iubitor al muzicii house. Alţii au fost nemulţumiţi de acustica sălii, considerată nepotrivită pentru un astfel de eveniment. 

Twitter şi muzică house

Un plus al festivalului a fost amplasarea twitterwall-ulului, ecran pe care se proiectau mesajele de pe Twiiter despre Student Parade. „Este o idee bună, ne-am distrat şi noi şi am postat mesaje de pe telefon“, a spus unul dintre tinerii prezenţi la festival.

Invitatul special al acestei ediţii a fost DJ Tom Findlay de la Groove Armada, care a aterizat la Cluj cu doar câteva ore înainte de spectacol. DJ-ul britanic a avut câteva pretenţii speciale de la organizatori, cum ar fi o şampanie de 3.000 de euro şi o anumită marcă de votcă.

La platanele de pe scena amenajată la Sala Sporturilor au mai mixat DJ Sics, DJ Carlos & DJ Jasc, DJ Optick,  Vali Barbulescu şi DJ Blanilla. Showul a fost întreţinut de dansatoarele de la Boemdance, care au susţinut, printre aştele, un spectacol de jonglerii cu foc. Radio Impuls, organizatorul evenimentului, a investit 40.000 de euro în acest eveniment.
CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite