Străzile Clujului, ciuruite de E.ON Gaz. Primăria ia măsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
E.ON Gaz a ciuruit străzile Clujului
E.ON Gaz a ciuruit străzile Clujului

Primăria municipiului Cluj-Napoca a trimis adrese oficiale către corporaţia din care face parte operatorul de servicii de furnizare de gaze naturale în municipiu şi către conducerea din România a acesteia, precum şi către Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Domeniul Energiei.

Demersul a fost făcut în încercarea de a obţine o schimbare de abordare din partea companiei E.ON Gaz în privinţa strategiei de întreţinere a reţelelor de gaze din municipiu, având în vedere numărul impresionant de spargeri pe care le realizează pentru a remedia defecte ale reţelei.



Din anul 2010, când s-au realizat 636 de spargeri pentru remedieri în regim de urgenţă, s-a ajuns ca numai în primele două luni şi jumătate ale anului 2012 numărul de spargeri să ajungă la circa 600, cu o medie zilnică de 15 intervenţii, majoritatea pe străzi cu circulaţie rutieră intensă. Această situaţie a stârnit dezaprobarea şi revolta societăţii civile, care s-a adresat Consiliului Local Cluj-Napoca solicitând luarea unei poziţii oficiale ferme în raport cu furnizorul de gaze naturale din municipiu.  

E.ON Gaz a ciuruit străzile Clujului
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite