Străzi troienite, amenzi simbolice - Revista presei clujene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Presa locală de astăzi scrie despre cele mai scumpe case de vânzare de pe piaţa clujeană, arestarea celor doi suspecţi în cazul jafului de la Banca Transilvania sau amenzile aplicate de Primărie celor două firme care se ocupă de deszăpezirea oraşului.

Cele mai scumpe case scoase la vânzare în Cluj. Cel mai scump imobil din Cluj scos la vânzare prin Imobiliare.ro costă 2,2 milioane de euro. Municipiul Cluj-Napoca este depăşit la categoria cel mai mare preţ nu doar de Bucureşti, ci şi de Braşov, Constanţa şi Timişoara scrie Ziua de Cluj.

Străzi troienite, amenzi simbolice. Ambele firme care se ocupa de deszapezirea municipiului Cluj-Napoca – Rosal Grup si Brantner-Veres – au fost amendate cu 5.000 de lei – amenda mai degraba simbolica – pentru ca nu si-au facut treaba cum scrie la carte si nu au reusit sa indeparteze de pe citeva strazi importante zapada cazuta in noaptea de marti spre miercuri, arată Monitorul de Cluj.

Avocatul lui Dan Hosu spune că există patru martori care îi pot proba alibiul. Mihai Giurgea, unul dintre avocaţii lui Dan Hosu, suspect în cazul jafului la Banca Transilvania, spune că poliţiştii nu ar fi avut nici un motiv să îl aresteze pe tînărul de 21 de ani, din cauză că probele erau neconcludente. Conform avocatului clujean, există patru martori care pot susţine că Hosu era la momentul jafului la un notar, dar pe care procurorii clujeni au refuzat să îi audieze, notează Foaia Transilvană.

Acţiunea arhitecţilor clujeni – între orgolii şi răzbunare? Motivele invocate de arhitecţii care se opun construirii noii arene sportive a Clujului par a fi doar rezultatul unor orgolii rănite, aparţinînd unor oameni care au fost “săriţi”, ignoraţi de către autorităţile locale în demersurile ce vizează construirea stadionului, crede Făclia de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite