S-a decis. „U“ Cluj va întâlni Steaua la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica (stânga) şi Ronny Levy, antrenorul Stelei
Mihai Stoica (stânga) şi Ronny Levy, antrenorul Stelei

După ce a jucat la Constanţa în etapa a doua a Ligii I, caravana Stelei se va opri la Ploieşti în etapa următoare, pentru meciul cu „U" Cluj, a anunţat managerul general Mihai Stoica.

Fără stadion propriu după plecarea din Ghencea, roş-albaştrii joacă pe unde apucă. Deşi patronul Gigi Becali a spus că va echipa va juca tot la Constanţa, unde a avut parte de suţinerea publicului, Mihai Stoica a anunţat o altă variantă. „În ceea ce priveşte etapa a treia, pot să vă spun că vom juca la Ploieşti meciul cu Universitatea Cluj", a spus Stoica la Dolce Sport.

Oficialul stelist a declarat că Băjenaru va pleca de la echipă şi a mai spus că Florin Costea ar putea ajunge la Steaua săptămâna viitoare: „Am vorbit cu Gigi despre o eventuală plecare a lui Băjenaru şi aducerea unui alt jucător, dintr-un campionat străin, cel mai probabil. Este foarte posibil ca şi Florin Costea să vină săptămâna viitoare“.

Universitatea Cluj are număr maxim de puncte după primele două etape, fără gol primit, reuşind să câştige cu 1-0 meciul de la Mioveni şi să se impună la Mediaş în faţa Rapidului, cu 2-0. De partea cealaltă, steliştii au adunat patru puncte, după un egal la Sibiu şi o victorie cu 4-0 la Constanţa, cu CS Mioveni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite