VIDEO Liderul mondial în industria mobilierului de birou şi-a deschis la Cluj al treilea Centru de Servicii Globale din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele senior şi chief administrative officer Steelcase, Nancy Hickey, a venit la inaugurare la Cluj
Vicepreşedintele senior şi chief administrative officer Steelcase, Nancy Hickey, a venit la inaugurare la Cluj

Steelcase a deschis azi, 19 septembrie, la Cluj-Napoca cel de-al treilea Centru de Servicii Globale din lume după cel din Kuala Lumpur (Malaezia) şi cel din Monterrey (Mexic). Centrul din Cluj va oferi expertiză IT şi servicii de suport prin centralizarea operaţiunilor financiar-contabile clienţilor companiei din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Liderul mondial în industria amenajării spaţiilor de birouri, Steelcase, şi-a deschis, azi, 19 septembrie, la Cluj-Napoca, în clădirea Maestro Business Center de pe Bulevardul 21 decembrie 1898 din Cluj-Napoca, un Centru de Servicii Globale. Acest centru este al treilea din lume după cele din Malaezia (Kuala Lumpur) şi Mexic (Monterrey) şi va fi condus de Bettina Plassmann, care e managing director. Sediul central al companiei este în Grand Rapids, Michigan, SUA.

Imagini de la inaugurarea Centrului de Servicii Globale din Cluj-Napoca

Imagini de la lansarea Centrului de Servicii Globale Steelcase din Cluj

Ce va face acest centru?

Va deservi regiunea care cuprinde Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, sediile companiei din SUA şi clienţii din întreaga lume. Mai precis, echipa din Cluj, care cuprinde 48 de IT-şti, economişti, va oferi expertiză IT, servicii de support vânzări şi suport prin centralizarea operaţiunilor financiar-contabile. Reprezentanţii companiei au anunţat că, la cluj, intenţionează să mai angajeze specialişti în IT, finanţe şi vânzări.

De ce Cluj?

La inaugurarea Centrului au participat, din partea companiei Steelcase Inc, vicepreşedintele senior şi chief administrative officer Nancy Hickey, directorul de vânzări pe Europa Centrală, Philippe Pereira, iar din partea autorităţilor locale, primarul Clujului, Emil Boc.

Cum arată birourile Centrului de Servicii Globale Steelcase din Cluj-Napoca

Cum arată birourile Centrului

„Suntem aici pentru a împărtăși experiența noastră de 100 ani și dorim ca această prezență să producă un impact social și economic pozitiv  prin investiții și locuri de muncă, dar și prin implicarea pe termen lung în comunitate. Oamenii sunt elementul central al activității Steelcase și vrem să-i ajutăm pe clujeni să își iubească locul de muncă și să se simtă bine în spațiile în care trăiesc și lucrează", a declarat Nancy Hickey.

Aceasta a afirmat că, în acest an, Steelcase împlineşte 100 de ani de existenţă şi că motivele pentru care a ales Clujul ca destinaţie pentru un nou Centru de Servicii Globale este datorită forţei de muncă bine instruite şi calificate existente, multiculturalismului, aptitudinilor IT etc. „Vrem să le oferim tinerilor un frumos loc de muncă. Acesta este visul meu personal. Am ales Clujul pentru că aici sunt foarte mulţi oameni educaţi, care au aptitudini IT şi capacităţi lingvistice foarte bine dezvoltate. Am fost fermecată de energia pe care o simţi în Cluj", susţine Bettina Plassmann, directorul Centrului clujean.

Prima investiţie în comunitate: un bagaj de vise

Reprezentanţii Steelcase au afirmat cât se poate de clar că îşi doresc să fie un partener al comunităților în care activează și de aceea, chiar înainte de lansare, s-au implicat într-un proiect pentru clujeni: campania «100 de vise pentru Cluj». Prin această campanie s-a creat un spațiu comun de dialog între liderii comunității locale și clujenii care țin la orașul lor, spune Bettina Plassmann.

„Această platformă ne-a ajutat să îi înțelegem mai bine pe clujeni. Produsele și soluțiile Steelcase se bazează pe o înțelegere detaliată a modului în care oamenii lucrează,pentru a-i ajuta să își atingă adevăratul potențial. Studiem modul în care oamenii lucrează și folosim aceste informații în designul produselor noastre", explică Plassmann.

„Am citit câteva dintre visele clujenilor. Sunt minunate", afirmă Nancy Hickey.

Despre Steelcase

De 100 de ani, Steelcase Inc. ajută la crearea unor experiențe de muncă unice pentru cele mai mari companii din lume, oriunde oamenii lucrează. Steelcase și familia sa de branduri - care include Steelcase, Coalesse, Designtex, Details, Nurture, PolyVision and Turnstone - oferă un portofoliu complet de produse, servicii și soluții pentru spațiul de lucru, care să le dea oamenilor posibilitatea de a-și atinge adevăratul potențial, prin care munca devine o activitate plăcută, productivă și, în același timp, responsabilă în ceea ce privește aspectele economice, sociale și de mediu.

Compania este prezentă în întreaga lume printr-o rețea de distribuție care include aproximativ 650 de dealeri. Steelcase este o companie globală, lider în industria din care face parte, cotată la bursă, cu venituri de 2,75 miliarde USD în anul fiscal 2012.

Brandul Steelcase este  prezent pe piața românească de mai bine de 17 ani, prin intermediul companiei COS (Corporate Office Solutions) din București. Noul centru din Cluj nu va desfășura în mod direct activități comerciale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite