FOTO Asediu roş-albastru în Gruia! Steaua - ŢSKA e cu casa închisă. 20.000 de bilete vândute în două zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interesul enorm de care se bucură meciul dintre Steaua şi ŢSKA Sofia în rândul fanilor roş-albaştrilor din Ardeal a făcut ca toate cele 20.000 de bilete puse în vânzare de organizatori să se epuizeze în timp record.

UPDATE 2

Gigi Becali a făcut show la sosirea în Cluj

Patronul Stelei a sosit astăzi, în jurul orei 14.15 minute la Cluj. Chaterul care a aterizat pe Aerportul Internaţional i-a adus şi pe Victor Becali, Teia Sponte şi alţi apropiaţi ai latifundiarului. Acesta a făcut show în aeroport.

Gigi Becali este extrem de exuberant în ceea ce priveşte şansele Stelei la calificarea în grupele Europa League. Acesta spune că este foarte binedispus deoarece ştie sigur că echipa sa se va califica: „E normal să fie stadionul plin, pentru că Gigi Becali este foarte iubit de ardeleni, la fel şi Steaua. Nu contează toate acuzaţiile care se scriu de blat, ăla care a ascris e tralala. O să vedem unde vom juca dacă ne calificăm, poate ne dă Naţional Arena, dacă nu o să jucăm tot aici sau pe Cluj Arena. Nu-mi ardea mie de glume toată săptămâna dacă nu aş şti că ne vom califica.

Subiectul Moraes nu mă mai interesează, să-i dea lui Victor Becali banii înapoi că am cheltuit bani cu el. Vreo 10.000 de euro. Aveam contract cu el semnat înainte să meargă la bulgari. Pe mine mă interesează să joc finala de Europa League la Bucureşti, nu vreau să-l vând pe Tănase nici la Fiorentina şi nici la Liverpool. Zicu nu e de Steaua, de aia nu l-am luat, el e de Steaua Sofia, nu de Steaua Bucureşti. Am văzut Barcelona cu Real, aia nu mai e competiţie, Messi trebuie scos din fotbal, îla nu e om, e maşină. Realul mi se pare că e mai bun, dar ei îl au pe Messi“, a spus Gigi Becali. Acesta a încheiat în stilul caracteristic: „Să triţi bine. După ce-i batem pe bulgari, o să vedeţi şi tiki Barcelona. Direct pe maşină mă urc“, a spus acesta.

UPDATE 1

Directorul sportiv Narcis Răducan, preşedintele de onoare Helmuth Duckadam şi jucătorii Geraldo Alves şi Andrei Prepeliţă au oferit astăzi, la ora 11, o şedinţă de autografe într-un supermarket din incinta Polus Center. Zeci de fani ai formaţiei roş-albastre s-au înghesuit pentru a obţine un autograf de la favoriţii lor şi să se pozeze alături de aceştia.

Practic marţi şi miercuri s-au achiziţionat 90% din cele 20.000 de bilete, ultimele fiind scoase la vânzare astăzi. Angajaţii stadionului din Gruia nu au mai văzut un asemenea interes de la meciul echipei CFR Cluj cu Chelsea când au fost vândute toate biletele.

La cei 20.000 de spectatori români se adaugă şi cei aproximativ 1.500 de bulgari, astfel că arena din Gruia va fi plină ochi la meciul din această seară, din cadrul playoff-ului Ligii Europa. Partida dintre Steaua şi ŢSKA Sofia va începe la ora 20.30, fiind transmisă în direct de Pro TV.

image

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA ŞEDINŢA DE AUTOGRAFE

Presa bulgară scrie că fanii sofioţi sunt nemulţumiţi de sectorul alocat de organizatori, considerându-l prea mic. Sportal.bg notează că sectorul are numai 950 de locuri, astfel că fanii bulgari vor trebui să se înghesuie în spaţiul alocat, iar unii dintre ei riscă să nu poată intra pe stadion.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Zicu şi a anunţat prima steliştilor

Patronul Stelei a prefaţat întâlnirea echipei sale cu ŢSKA sofia, clubul bulgar la care e legitimat internaţionalul român Ianis Zicu. "Nu m-am uitat la meciurile lui ŢSKA, dar dacă Zicu e cel mai bun al lor, m-am convins eu şi cu ŢSKA. În meciurile mari, Zicu nici nu atinge mingea. Dacă avea valoare, îl luam la Steaua, aşa e la bulgari. Dacă era mare fotbalist, rămânea la Inter! Meme îl laudă că sunt prieteni, dar ce mare fotbalist e? Eu nu am nicio emoţie, cu echipa asta jucăm finala Europa League. Jucătorii au promisă o primă de 10.000 de euro de fiecare", a spus Becali.

Vezi aici ce spune antrenorul Stelei despre meciul cu bulgarii

Cum Junior Moraes nu va putea fi folosit diseară, principalul pericol din tabăra celor de la ŢSKA Sofia îl reprezintă Ianis Zicu, golgheterul din sezonul trecut al Ligii I, cu 18 reuşite. „El e cel mai bun de la ŢSKA. În meciurile pe care le-am văzut, a făcut diferenţa. Atunci când i se permite şi când i se dau spaţii este foarte periculos", a avertizat directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, omul care a spionat adversara de azi al roş-albaştrilor.

Fostul mijlocaş al Timişoarei este în formă maximă la ora actuală. El a marcat în fiecare meci pe care l-a disputat la formaţia bulgară, reuşind să aducă victoria sofioţilor în ultima etapă, contra lui Cernomoreţ (1-0). „Sper să continui să marchez în fiecare meci, asta îmi propun şi contra Stelei. Trec printr-o perioadă excelentă", a declarat Zicu.

„Gattuso" se teme de Ianis

Gigi Becali n-are milă nici de machidonii lui când e vorba de bani şi de o calificare europeană. De aceea, şi-a pus cei mai agresivi jucători, Alexandru Bourceanu şi Bănel Nicoliţă, să se ocupe de Ianis, astfel încât acesta să fugă de pe teren! „Bourceanu trebuie să-i dea două «topoare» lui Zicu, iar apoi să vină şi Bănel cu trei «topoare». Aşa, antrenorul lor o să-l scoată, că nici n-o să mai poată să joace. Sau dacă va putea continua, o să-i fie frică să mai atingă mingea", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor. Cunoscut pentru duritatea şi determinarea arătată pe teren, fostul coleg al lui Zicu de la Timişoara, Bourceanu, este ceva mai reticent decât patronul Stelei. „Ianis e un fotbalist de care ne temem. Îţi lasă impresia că nu e în joc şi loveşte când nu te aştepţi", l-a descris „Gattuso" pe românul de la ŢSKA.

''Eu am pretenţii să jucăm finala Ligii Europa, nu să ne încurcăm cu ŢSKA Sofia. Zicu în meciurile mari nu atinge mingea. Şi la naţională a fost la fel.''
Gigi Becali patron Steaua

3 goluri în trei partide oficiale a reuşit Ianis Zicu până acum la ŢSKA Sofia.

Despre ŢSKA Sofia

- Fundaşul central Popov s-a accidentat la finalul săptămânii trecute şi nu a făcut deplasarea la Cluj-Napoca.
- Căpitanul Todor Yancev (35 de ani, mijlocaş central) este singurul „supravieţuitor" al sofioţilor din „dubla" cu Steaua din 2004, încheiată cu calificarea roş-albaştrilor în grupele Cupei UEFA (2-1 şi 2-2).
- Are punctaj maxim (şase puncte, locul trei) după două etape scurse din campionatul Bulgariei.

Profit de 90.000 €

Chiar şi în condiţiile în care oficialii celor de la CFR Cluj le-au solicitat steliştilor o chirie de 15.000 de euro pentru acest meci, sumă la care se adaugă alţi circa 5.000 de euro pentru plata diverselor utilităţi (energia electrică, ambulanţe, jandarmeria, stewarzii şi firma de catering), steliştii vor rămâne în conturi cu alţi 90.000 de euro din vânzarea biletelor. O reţetă financiară care nu l-a lăsat indiferent nici pe Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR.

Adio, Ghencea!

„Sunt un pic gelos pe Steaua. Ştiam că sunt iubiţi la Cluj, acesta e şi unul dintre motivele pentru care am acceptat să joace pe stadionul nostru. Sperăm să mai câştigăm nişte trofee, pentru ca fanii să aibă acelaşi interes şi pentru meciurile noastre", a spus Mureşan. În ciuda declaraţiilor optimiste ale lui Gigi Becali, roş-albaştrii n-au reuşit să ajungă, ieri, la un acord cu generalii din MApN pentru o reîntoarcere în Ghencea. Motivul? Becali acceptă să revină doar dacă i se concesionează arena pe 49 de ani, în timp ce oficialii Clubului Sportiv al Armatei doresc să facă un nou contract de închiriere, însă numai după ce latifundiarul le va achita datoria de 450.000 de euro. 

Citeşte aici ce spune antrenorul bulgarilor despre eventuala venire a lui Zicu la Steaua

Rămâi pe cluj.adevarul.ro pentru a vedea informaţii de ultimă oră legate de cele două echipe şi atmosfera din oraş, înainte de startul partidei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite